BEST Ljubljana že devetoo leto zapored organizira lokalno EBEC tekmovanje, bolje poznano pod imenom MacGyver. Potekalo bo na Študentskem kampusu 3. in 4. marca 2017.
Študentje tekmujejo v skupinah po 4, možna pa je prijava na eno izmed dveh kategorij.
Tako kot prejšnja leta, bo tudi letos razdeljeno na študijo primera in skupinsko načrtovanje, zmagovalce posameznih kategorij pa poleg nagrade čaka tudi uvrstitev na regijsko tekmovanje.
 
Prijave se odprejo v začetku februarja in z odprtjem prijav pride tudi t. i. prednaloga, inovativna rešitev prednaloge pa je glavni pogoj za prijavo na tekmovanje.

Zmagovalni ekipi iz obeh kategorij se bosta uvrstili na regijsko tekmovanje EBEC Alpe-Adria, ki letos tudi poteka v Gradcu, in v primeru ponovne zmage tudi na finalno Evropsko inženirsko tekmovanje EBEC, ki bo letos v Brnu.

Dodaten program obsega predstavitev podjetij in neformalni razgovori s predstavniki podjetij, kar je odlična priložnost za bodoče iskalce zaposlitve. Pripravljamo tudi spremljevalne dejavnosti, tako da tudi obiskovalcem ne bo dolgčas. Seveda na koncu sledi obvezen zaključni žur.

 
“Don’t become obsolete like old technology,
Keep innovating yourself!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *