Partnerji MacGyver 13.0

Team Design partner:

V RLS že 30 let razvijamo, izdelujemo in tržimo magnetne senzorje pomika in zasuka. Naše izdelke odlikujejo visoka natančnost in odpornost na zunanje dejavnike, zato se vgrajujejo v napredne sisteme v medicini, robotiki in električnih vozilih. Pri delu spodbujamo inovativnost in ustvarjalnost, uspešnost pa gradimo z integriteto, odličnostjo ter s spoštovanjem sodelavcev in poslovnih partnerjev.

Case Study partner:

Elektro Gorenjska je slovenski distributer električne energije, ki pokriva okoli 10% delež celotne Slovenije. Podjetje se ponaša z najvišjim deležem podzemnega, kabelskega omrežja, kar posledično vpliva na visoko kvaliteto oskrbe z električno energijo. Poleg osnovne dejavnosti se EG zavzema tudi za implementacijo modernih tehnologij in rešitev, pri čemer aktivno sodeluje na številnih raziskovalnih in inovativnih projektih.

Zlati partnerji:

Zavarovalnica Triglav je vodilna slovenska klasična zavarovalnica in matična družba Skupine Triglav. Sestavlja jo mreža 12 območnih enot, 38 predstavništev s številnimi prodajnimi skupinami in sklepalnimi mesti ter s preko 660 zavarovalnimi zastopniki po vsej Sloveniji. Ponudba vključuje vse vrste osebnih in premoženjskih zavarovanj, kot so zavarovanja premoženja in premoženjskih interesov, avtomobilska, kmetijska, transportna zavarovanja, zavarovanja terjatev ter zavarovanja za prosti čas in potovanja. Zaokroženo ponudbo osebnih zavarovanj sestavljajo vse oblike življenjskih, rentnih, pokojninskih, nezgodnih in zdravstvenih zavarovanj.
Podjetje Ipros, ustanovljeno v Sloveniji leta 1989, se je uveljavilo z iskanjem vrhunskih rešitev za proizvodne obrate prehrambne, farmacevtske in biofarmacevtske industrije. Podjetje se nahaja v modernih prostorih na Drenovem Griču v bližini Vrhnike, zgrajenih leta 2018. Poslovni prostori se razprostirajo na cca 5.000 m2 skupaj z visokotehnološko opremljeno proizvodnjo, ki meri cca 2300 m2.  Ipros je družinsko podjetje in stremi k ugodni delovni klimi ter zdravim medosebnim odnosom. 
Danes je Ipros prisoten na tržišču celotne EU in širše ter zagotavlja celovito ponudbo storitev na področju inženiringa – od projektiranja do izdelave, montaže in avtomatizacije procesne opreme. Kot dobavitelj tehnologije za biotehnološko in farmacevtsko industrijo poskrbi za procesno in operacijsko ustrezne storitve in ključne elemente za strokovno izpeljavo projekta – 
vse na enem mestu. Strokovnjaki, zaposleni v Iprosu, imajo dolgoletne izkušnje na vseh pomembnih področjih in težijo k sistematični izvedbi zastavljenih ciljev. 
Poleg storitev v farmacevtski in biotehnološki industriji je Ipros mednarodno priznan po strokovni tehnični in ekonomično optimizirani procesni tehnologiji za mlečne izdelke, prehrano in sokove.
Ima potrebno znanje za načrtovanje in izvedbo higienskih, aseptičnih in sterilnih proizvodenj za tekoče in pol-tekoče proizvode.


Inea je že od same ustanovitve leta 1987 kot spin-off Inštituta Jožef Stefan razvija rešitve za proizvodnjo, od izgradnje, avtomatizacije in nadzora proizvodnih linij, do vodenja procesov in specializiranih rešitev za spremljanje porabe energije v raznih industrijskih obratih.
Njihova raznolika ekipa je tesno povezana z avtomobilsko industrijo.V marsikaterem avtomobilu, ki ga dandanes vidiš na cesti, je vsaj kakšen del izdelan na Ineini proizvodni liniji, od katalizatorjev, do ekranov, oken in vrat.
Zelo verjetno je, da so imeli prste zraven pri kakšni tvoji elektronski napravi ali kosu pohištva, Ineini roboti pa so pakirali in skladiščili izdelke v živilski industriji, kot so pivo, piškoti in zamrznjeni rogljički. Takšne in drugačne Ineine rešitve lahko najdeš v več kot 30 državah na petih celinah.
Sodelujejo tudi pri številnih slovenskih in evropskih raziskovalnih projektih, večinoma v energetskem sektorju, kjer rešujemo težave prehoda na obnovljive vire energije in oblikujemo prihodnost pametnih distribucijskih omrežij po celem svetu.HELLA Saturnus Slovenija, podjetje s stoletno tradicijo, z izdelki oskrbuje najpomembnejše
svetovne proizvajalce avtomobilske industrije. Dejavnost našega podjetja obsega razvoj in
proizvodnjo svetlobne opreme za avtomobile, kot so žarometi, dodatni žarometi za meglo,
žarometi za dnevno vožnjo, eno- in večfunkcijske svetilke, svetlobne preproge in radarski
logotipni pokrovi (radomi).
Smo globalni kompetenčni center za razvoj karoserijske svetlobne opreme (CBL) in razvoj
žarometov, razvoj radarskih logotipnih pokrovov (radomov) in notranje ambientalne
osvetljave vozil. Razvijamo najnaprednejše izdelke in tehnologije ter procese na področju
avtomobilske industrije. Velik poudarek dajemo ustvarjanju novih znanj in kompetenc v
okviru predrazvojnih projektov, kjer razvijamo izdelke in procese, ki jih bomo v naslednjih
nekaj letih implementirali v serijske procese. Skrbimo, da smo vedno v stiku s proizvajalci in
dobavitelji novih procesov in digitalnih tehnologij, ki jih preko skupnih predrazvojnih projektov
uvajamo v naše procese. V našo družbo vabimo proaktivne, odgovorne, samostojne in
inovativne osebe z znanjem s področja strojništva, elektrotehnike in fizike, ki jih navdušujejo
visokotehnološki proizvodni procesi, avtomatika, robotika in trendi industrije 4.0.
Srebrni partner:

Medius je inovativno, večkrat nagrajeno podjetje, usmerjeno v razvoj in optimizacijo poslovnih računalniških sistemov ter razvoj programske opreme po naročilu na osnovi odprtokodnih Java rešitev. Z uporabo DevOps, Big Data in strojnega učenja naročnikom zagotavljamo konkurenčno prednost. Velik poudarek namenjamo tudi raziskavam in razvoju povsem novih tehnologij.

Posebna zahvala: